Vi er en del af helheden

I Herning Kommune er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i.

Sammenhold

Her er alle muligheder for at leve et godt liv og indfri sine drømme. Vores stærke sammenhold giver nærhed i hverdagen og stor handlekraft til at gribe mulighederne og få ting til at ske. Derfor har vi attraktive rammer om hverdagslivet og erhvervslivet.

Samtidig har vi et levende sports- og kulturliv, der giver genlyd. Det gør Herning Kommune til et godt sted at bo, arbejde, drive virksomhed og uddanne sig.

I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv med overskud i hverdagen. Vi har et stærkt sammenhold, et rigt foreningsliv og dejlig natur. Det gør Herning Kommune til et godt og trygt sted at bo med en hverdag fuld af liv og nærhed.

Handlekraft og mod

I Herning Kommune hylder vi alle, der tør skabe det, vi skal leve af. Handlekraften er stor, når erhvervsliv, aktive borgere og kommune trækker i samme retning og får tingene til at ske.

Vi gør os umage over for vores virksomheder og iværksættere. Det betyder gode vilkår og mindst muligt bøvl. Ligesom det stærke samarbejde mellem uddannelser og erhvervsliv sikrer velkvalificeret arbejdskraft.

Det er også handlekraft og mod, som har gjort Herning til et område med events i verdensklasse og sports- og kulturoplevelser af internationalt format.

Herning Kommune er rig på muligheder for at leve et godt liv, udvikle sig og indfri sine drømme.

Derfor siger vi: Her er alle muligheder åbne.

Kontaktinfo

Teknik og Miljø
Rådhuset, Torvet 5
7400 Herning

Send e-mail

Vi anbefaler brug af sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.